Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Registrace  |  Přihlášení  |  Cookies
galerie

galerie

galerie

499 694 560
777 134 665

O NÁS

PŘEDSTAVENÍ KARTONÁŽE

Kartonáž ARPA je provoz zabývající se výrobou a prodejem jak obalů dle standardní normované řady FEFCO, tak dle specifických požadavků zákazníka.
Soustředíme se nejen na strojní, ale také na ruční výrobu, která je nedílnou součástí dokončujicích, balicích a kompletačních prací. Touto cestou zaručujeme osobní přístup k jednotlivým zakázníkům a flexibilní zpracování všech požadavků ve vysoké kvalitě!

HISTORIE A SOUČASNOST KARTONÁŽE

Provoz kartonáže vznikl především pro zásobování naší polygrafické výroby tiskárny Arpy, kde jsme chtěli všem zákazníkům rozšířit služby v oblasti dokončujicích a balicích prací.
I díky tomu jak přibývaly požadavky na vyšší ochranu výrobků, lepší manipulaci a na vizuální stránku zabaleného zboží, byla výroba dovybavena vhodným strojovým zařízením a v současné době můžeme nabídnout zpracování širokého spektra kartonáže a papírových obalů. Naše kartonáž se nachází v blízkosti Dvora Králové nad Labem v obci Libotov, kde se i nadále snažíme rozvíjet naše služby v oblasti ochrany výrobků, balení na zakázku či samotného poradenství.

DODACÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY

Dodací podmínky
Dodací podmínky souvisejí s dodávkou a převzetím objednaného zboží i s výší celkové fakturační částy, která je sjednávána při přijetí objednávky a výpočtu kalkulace, kde běžně uvádíme cenu s vlastní operativní dopravou i bez dopravy. Při fakturační částce přesahující 15 000,-Kč Vám zajistíme vlastní dopravu na naše náklady.
Samozřejmě Vám také zprostředkujeme dodání zboží prostřednictvím přepravních služeb jako jsou např. Česká Pošta, PPL, DPD nebo TOPTRANS dle jejich cenových tarifů.

Termín výroby
Termín výroby většinou uvádíme do 4-5 pracovních dnů od zaslání závazné objednávky. V případě většího objemu nákladu, či konstrukční složitosti vyrobeného obalu je tento termín pouze informační a ve většině případů se se zákazníkem domlouvá termín individuální, již při sestavování cenové kalkulace.

Platební podmínky
Platební podmínka určuje zejména místo, dobu a způsob úhrady. Zvolení vhodných platebních podmínek odráží rizikovost např. při výrobních operacích, riziko platební neschopnosti nebo riziko opožděných plateb.

U všech případů se se zákazníkem řeší způsob úhrady individuálně již před zahájením samotné výroby.

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů
V případě, že dojde mezi Poskytovatelem a Objednatelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb dle § 14 zákona o ochraně spotřebitele, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je:

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát
Štěpánská 15, 120 00 Praha 2
Email:adr@coi.cz
Web: www.coi.cz

© ARPA tiskárna 2013